VÅRA TJÄNSTER

Bemanning

Söker du pålitliga unga vuxna från 18 till 29 år?
Vi känner vår personal och levererar kvalitet!

Rekrytering

Söker du efter kvalificerad personal med eller utan utbildning så har vi kompetensen och verktygen för att hitta rätt kandidater.

Vårt uppdrag är att överträffa era förväntningar

  • Ung och motiverad arbetskraft
  • Ständig utveckling och uppföljning
  • Prisvärda med kvalité

Bemanning

Vi möter dina behov och krav

Bemanning via oss innebär att du värderar kvalitet och utförande väldigt högt. När du hyr in våra ungdomar så satsar du både på Sveriges nutid och framtid.

Vårt huvudkoncept är att erbjuda alla ungdomar ett arbete och få möjligheten att utvecklas. Tillsammans med Young Future ekonomisk förening tar vi fram Sveriges mest målmedvetna arbetskraft och förebilder.

Oavsett om du väljer certifierade ungdomar eller ej, så genomgår alla våra anställda ett ”Workforce CAMP”. Där sätter vi ribban för hur vår personal ska prestera.

Vi är övertygade om att våra ungdomar kan hjälpa ditt företag att utvecklas. Gör en skillnad redan idag och anlita oss.

Samhällsengagemang

10% av vår vinst går direkt till  Young Future, de är en förening som erbjuder ett kostnadsfritt och inspirerande program för personlig utveckling som heter FÖREBILDSRESAN.

Certifierad ungdom

De ungdomar som genomgått FÖREBILDSRESAN får alltid förtur till arbeten. Varför? Jo för att vi känner dem och vet vad de går för, på ett personligt och praktiskt plan.

Enkelt och effektivt

Det är enkelt att förmedla rätt personal till dig då vi använder ett av marknadens modernaste och effektivaste verktyg inom bemanning.

Utveckling och förbättring

Vi är här för att stanna och revolutionera arbetsmarknaden. Vi arbetar ständigt med våra mål och satsar massor på att utvecklas och förbättras i alla våra led. Därför är vi oerhört seriösa med att leverera det vi lovar.

Rekrytering

Effektiv och lönsam

Rekrytering kan vara en lång och kostsam process, som kan vara svår att få till.
Det är enklare för oss att förmedla rätt personal till dig då vi använder vårt breda kontaktnät samt ett av marknadens modernaste och främsta rekryteringsverktyg.

Överlåt rekryteringen till oss så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Kvalitativ personal

Vi garanterar kvalitativ personal då vi säkrar kompetensen med våra tester.

Effektiv och lönsam

Genom egenanpassade systemstöd via Pitchler så har vi skapat ett av de modernaste och effektivaste verktygen för att förmedla rätt personal på ett enkelt sätt.  Vi sköter arbetet från ansökan till anställning.

Så här går det till